Νέα του συλλόγου
ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το νέο  διοικητικό  συμβούλιο που προέκυψε στη γενική συνέλευση του συλλόγου στις 21-2- 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

 

Πρόεδρος: Βίτσας Ανέστης

Αντιπρόεδρος: Ζαχαρής  Θωμάς

Γραμματέας: Μουτσώκου Μαρία

Ταμίας: Ροΐδης Θωμάς

Μέλλος: Ζαχαρή Κωνσταντίνα

Αναπληρωματικά μελή:

Βίτσα Σωτηρία

Μουτσώκος Λεωνίδας

Διαμαντής Δημοσθένης

 

Η Ελεγκτική επιτροπή:

Βίτσα Παρασκευή

Ζαχαρή Παναγιώτα

Ματσιούλα Παναγιώτα

 

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου στην Ο. ΣΥ. ΒΑ.

Από τη γενική συνέλευση:

Βίτσας Γιώργος

Ζαχαρή Μαρία

Κατσούλης Θωμάς

Από το διοικητικό  συμβούλιο:

Βίτσας Ανέστης

Μουτσώκου Μαρία

 
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΣΤΕΥΘΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΒΡΟΥΒΙΑΝΩΝ ΑΥΛΑΚΙΟΥ

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας που φέτος συνδιοργανώσαμε με το σύλλογο Αυλακιωτών,  πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων το έλατο.

 

Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη και  στην μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών , Βουβιανιτών και Αυλακιωτών  αλλά και πόλων φίλων των συλλόγων μας.

Ο όμορφος  χώρος,  το καλό φαγητό,  τα πολύ ωραία  παραδοσιακά τραγούδια που ακούσαμε από την εξαιρετική ορχήστρα μας, η πολύ καλή διάθεση όσων παραβρέθηκαν δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα που μας παρέσυρε σε ένα υπέροχο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Ευχαριστούμε  όλους όσους ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τους ευχαριστούμε και γιατί πραγματικά με την καλή τους διάθεση βοήθησαν να συμβεί αυτό που από την αρχή  θελήσαμε.

Δύο χωριά που τόσα πολλά τους ενώνουν να γίνονται για μια βραδιά μια παρέα, ένας χορός, ένα χωριό………

Εννοείτε πως  δεν είμαστε δυο χωριά που απλά ένωσαν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης  αλλά δύο χωριά που  για πολλούς και φυσικά για εμάς είναι σαν ένα. Όχι  μόνο γιατί ανήκουν τα χωριά μας στην ίδια κοινότητα αλλά κυρίως γιατί από την εποχή των πατεράδων και παππούδων μας μέχρι και σήμερα υπήρχαν και  υπάρχουν πολλές καλές  φιλίες και συνεργασίες μεταξύ μας.

 

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας  που φέτος διοργανώσαμε από κοινού με το σύλλογο Αυλακιωτών το χορό μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Αυλακιωτών για την άριστη συνεργασία που είχαμε.                Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτή την άριστη συνεργασία με τα παιδιά του συλλόγου και τη μεγάλη ανταπόκριση και ικανοποίηση του κόσμου, μας  άνοιξε η όρεξη και για επόμενες από κοινού δραστηριότητες.

 

Ευχόμαστε και ελπίζουμε στις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου μας να έχουμε μαζί μας και όλους όσους  αυτή τη φόρα δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά μας.

Εμείς  θέλουμε να μεγαλώνει συνεχώς αυτή η ωραία  παρέα μας!!!

 
ΒΡΟΥΒΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑΚΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΝΤΑΜΑ!!

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βρουβιανών «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» και
Ο εξωραϊστικός εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Αυλακιωτών 
διοργανώνουν από κοινού τον ετήσιο χορό τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, με ώρα προσέλευσης 21:00, στην αίθουσα « ΤΟ ΕΛΑΤΟ », που βρίσκεται στη Χασιά,
Λεωφόρο Φυλής 2.

Περισσότερα...
 
Ετήσια γενική συνέλευση
Ευχαριστούμε θερμά ολους οσους παραβρέθηκαν (αρκετά ικανοποιητικη παρουσία) στην ετησια 
γενικη συνελευση και κοπη πίτας του Συλλόγου μας. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με προτάσεις και ιδέες 
για τον Προγραμματισμός του νέου έτους και οχι μόνο
 
Ετήσιος Χορός 2014

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2014 ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στο κέντρο Έλατος με επιτυχία!!! Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική και με πολύ όρεξη για χορό!!!!

Ο χορός είχε αφιέρωμα στα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια του συλλόγου. Αρχικά έγινε μία ιστορική αναδρομή στην πορεία και στις δράσεις του συλλόγου με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Στην συνέχεια δόθηκε συμβολικά μία πλακέτα σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο από το 1979-1991 για να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στο σύλλογο μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό, καλό φαγητό και φυσικά άφθονο κρασί…!!! Ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος και διασκέδασε με την ψυχή του!

 
Γενική συνέλευση
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 1100 Π.Μ. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΎΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
 
20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ετήσιος  χορός του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο

20 Δεκεμβρίου 2014, με ώρα προσέλευσης 20:30, στην αίθουσα «Έλατο», που βρίσκεται στη Χασιά, Λεωφ. Φυλής 2.

Στα πλαίσια της φετινής εκδήλωσης θα γίνει ιστορική αναδρομή του συλλόγου μας που θα αφορά στον τρόπο, τους σκοπούς της δημιουργίας του και τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν . Επίσης θα γίνει αναφορά και βράβευση των Διοικητικών Συμβουλίων  που ανέλαβαν την οργάνωση και την διαχείριση των δράσεων του συλλόγου κατά τα προηγούμενα έτη.

Περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα συνάντησης 10:45 στην είσοδο του μουσείου. (Ριζάρη και Βασ. Σοφίας , στάση Μετρό Ευαγγελισμός) Σας περιμένουμε…….

Λίγα λόγια για το Μουσείο:

Περισσότερα...
 
ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ

Την Κυριακή 11 Μαΐου θα πραγματοποιήσουμε  μονοήμερη εκδρομή στη Φυλή Αττικής.

Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την επίσκεψη στην Ιερά Μονή  Κλειστών στις 11:00,

μετά στο κάστρο Φυλής  και θα καταλήξουμε στο σημείο που θα περάσουμε τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, με κουβεντούλα,  φαγητό, μουσική, χορό και  παιχνίδια έκπληξη ….!

 

Σας προτείνουμε λοιπόν αυτήν την Κυριακή να πάρετε το φαγητό σας και  να έρθετε  να φάμε όλοι μαζί στη φύση, όπως κάναμε παλιά. Αυθόρμητα και χωρίς πολλές ετοιμασίες ή καμιά σπουδαία αφορμή.

Εξάλλου αυτά που χρειαζόμαστε είναι:  μια κουρελού να στρώσουμε, λίγο φαγητό (όχι υπερβολές, είπαμε όπως παλιά) ένα-δυο οργανοπαίχτες , μια μπαλίτσα, αθλητική περιβολή (απαγορεύονται οι γόβες γιατί είναι μακριά το ΚΑΤ) και λίγη καλή διάθεση….!  Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

 

Επιλέξαμε αρχικά αυτό τον κοντινό προορισμό για να περιορίσουμε τα έξοδα αλλά  και τον χρόνο έτσι ώστε να μπορούν  να συμμετέχουν  όσο το δυνατόν  περισσότεροι.

Είναι πιστεύουμε μια ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα  και τους απίστευτους ρυθμούς της πόλης που ζούμε.

Σκοπός μας είναι να πραγματοποιήσουμε και άλλες  μικρές εκδηλώσεις  με μεγάλη όμως σημασία και πάντα με χαμηλό κόστος για να μπορούμε εύκολα όλοι να συμμετέχουμε.

Αυτό φυσικά για να πραγματοποιηθεί είναι απαραίτητη η δική σας συμμετοχή !!!

 

Τα σημεία συνάντησης είναι:

- για όσους θα έρθουν με τα αυτοκίνητα τους στη λεωφόρο φυλής στη Χασιά απέναντι  από την ταβέρνα τα ΈΛΑΤΟ (είναι η ταβέρνα που κάναμε το χορό μας τελευταία)  στις 10:45

-για αυτούς που θα έρθουν με μέσα μαζικής μεταφοράς, στο μετρό Ανθούπολης  στις 10:30 όπου θα τους περιμένουν αυτοκίνητα μελλών μας,  αρκεί προηγούμενος να μας έχουν ενημερώσει  στο τηλέφωνο 6976799769 (Ανέστης Βίτσας) και στα μέλη  του Δ.Σ.  την προηγούμενη τουλάχιστον μέρα.

 
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. που  προέκυψε στη  γεν. συνέλευση της 19-01-2014  συγκροτήθηκε σε σώμα, με
την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος            ΑΝΕΣΤΗΣ   ΒΙΤΣΑΣ

Αντιπρόεδρος       ΘΩΜΑΣ      ΖΑΧΑΡΗΣ

Ταμίας                 ΘΩΜΑΣ      ΡΟΙΔΗΣ

Γραμματέας         ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μέλος                 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ

 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ  Ο.ΣΥ.ΒΑ  ΕΙΝΑΙ

ΑΝΕΣΤΗΣ   ΒΙΤΣΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Κ.Σ. της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Γενάρη 2013 ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΑΡΙΩΝ ROYAL” που βρίσκεται στην οδό Αρκαδίας 16 – Περιστέρι (στάση μετρό «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ»

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους συλλόγους και θα παρουσιαστεί και ανάλογο θέμα όπως θα δείτε αναλυτικά και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Περισσότερα...
 
Γενική συνέλευση εκλογές και κοπή πίτας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19-01 στα γραφεία του συλλόγου μας η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας.

Παρουσία  αρκετών μελών του συλλόγου στη γενική συνέλευση παρουσιάστηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός  του περασμένου έτους, ο οποίος και εγκρίθηκε ομοφώνως

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ανέστης Βιτσας παρουσίασε τον απολογισμό της δύσκολης από κάθε άποψη  χρονιάς για τις δραστηριότητες που έγιναν και για εκείνες που ενώ ήταν προγραμματισμένες  και τελικά δεν έγιναν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος τις εκτελεστικής επιτροπής έδωσε το λόγο στον ταμία του συλλόγου μας Θωμά ροϊδη  ο οποίος παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της  χρονιάς που πέρασε , ο οποίος και εγκρίθηκε ομοφώνως.

ΕΚΛΟΓΕΣ επιτάσσει κάθε δυο χρόνια το καταστατικό του συλλόγου, οι οποίες και πραγματοποιήθηκαν   εκλέγοντας το νέο διοικητικό  συμβούλιο το οποίο απαρτίζετε από τους  παρακάτω :

ΒΙΤΣΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΖΑΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΡΟΪΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Αναπληρωματικοί  είναι

ΒΙΤΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ευχόμαστε με την βοήθεια όλων μας  το νέο Δ.Σ. να έχει μια επιτυχημένη θητεία αντιλαμβάνοντος τις δυσκολίες των καιρών , οι οποίες επιτάσσουν συσπείρωση από όλους τους συγχωριανούς μας

Με  το πέρας της γενικής συνέλευσης ακλούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  με τις ευχές όλων να πάει καλά η νέα χρονιά. Για την ιστορία το φλουρί  το κέρδισε το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου Παπαδημητρίου Κατερίνα  !!

 
ΒΡΟΥΒΙΑΝΑ ΘΥΑΜΟΣ 4 - 4

ποδοσφαιρικό τουρνουά χωριών του βάλτου 

Έγινε σήμερα η δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά των βαλτινών .
Παρότι οι περισσότεροι παίχτες μας απουσίαζαν διότι προτίμησαν να πάνε για τον οβελία, η ομάδα μας παίζοντας
με αναπληρωματικους και με μια μόνο αλλαγή ήρθε ισόπαλη με το θυαμο. στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας βρέθηκε
να χάνει με 4-2 καθαρά από λάθη δικά μας και του διαιτητή ίσως, παίζοντας με πάθος στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε
να ισοφάριση και με λίγο τύχη θα μπορούσε να εχει πάρει και τη νίκη
 
ΒΡΟΥΒΙΑΝΑ - ΑΡΙΑΔΑ 7-2

Ξεκίνησε χθες το τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ χωριών του βάλτου. Η ομάδα του χωριού μας πιάνοντας εκπληκτική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως όπου σημείωσε τα έξι γκολ νίκησε την Αριαδα με 7-2 ξεκινώντας νικηφόρα το τουρνουα

b_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_diafores_p4201045.jpg

 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012
Παρουσιάστηκε  στην ετήσια γενική συνέλευση ο οικονομικός απολογισμός του ετους 2012 απο τον ταμία του συλλόγου Θ. ροϊδη η οποία  εγκρίθηκε ομοφώνος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ  

b_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_scan_pic0011.jpg
 
Ικανοποίηση για την ετησια γενικη συνελευση

dscn2514.jpg
Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  στα γραφεία του συλλόγου μας η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή τις πίτας.

Η παρουσια των συγχωριανών μας ήταν ικανοποιητική και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η συνέλευση ξεκίνησε με ένα γενικό  απολογισμό  τις χρονιάς  από τον πρόεδρο του συλλόγου ανέστη Βιτσα, και στη συνέχεια ο ταμίας του συλλόγου Θωμάς ροιδης  παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό  του χορού μας και τις χρονιάς γενικότερα.

Ύστερα από την έγκριση των απολογισμών  παρουσιάστηκε  ο προγραμματισμός τις νέας χρονιάς με κύρια θέματα, την δενδροφυτεύσει  στο χωριό μας,  Κοντινές εκδρομές  οικονομικού χαρακτήρα ,  αναβίωση του πανηγυριού τη δευτέρα του Πάσχα στο χωριό μας Δημιουργία  παιδικού χορευτικού ,  και φυσικά  ο ετήσιος  χορός μας. Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση  με πολλές ιδέες και προτάσεις .

Εν συνέχεια ο πρόεδρος  κάλεσε το νεότερο  μέλος του συλλόγου μας  τον μικρό παναγιωτακι  Βιτσα να κόψη την  βασιλόπιτα  όπου   με τη βοήθεια του αρχαιότερου  Θωμά  ζαχαρη   πραγματοποιήθηκε.( για την ιστορία το φλουρί  έπεσε στην Φωτεινή  Μουστωκου)


Αρκετοί βρουβιανισιοι παραβρέθηκαν και τους ευχαριστούμε
dscn2511.jpg

 

το αρχαιότερο μελος που ηταν παρών στην κοπή τις πίτας

dscn2516.jpgΤο νεότερο μέλος που βοήθησε στην κοπή τις πίτας Ο μικρός παναγιωτάκης  βίτσας 
που φαίνεται οτι είναι ακέριος Βρουβιανίσιος μιας και προτίμησε τον πλαστό απο τη βασιλόπιτα!!!!

dscn2522.jpg

 


Συμβούλιο και επιτροπή επί το έργον!!!!
dscn2507.jpg


dscn2513.jpg

 
ξεκίνησε το χορευτικό μας

πρώτη συγκέντρωση  για το χορευτικό του συλλόγου μας με περισσότερα  απο 15 ατομα.
ελπίζουμε η προσέλευση να ειναι ακομα μεγαλύτερη στη συνέχεια.
μεγάλο κίνητρο  να μάθουμε χορούς απο ολη την ελλάδα, αλλά και να δημιουργήσουμε μια όμορφη παρέα

 
Δημιουργία χορευτικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αυλακιωτών αποφάσισε τη δημιουργία χορευτικής ομάδας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 7-9μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου μας. Οδός: Πατησίων 5, Ομόνοια.

Θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 
είμασταν εκεί !

Ο σύλλογος μας συμμετείχε  στο ετήσιο αντάμωμα βαλτινών  μαζί μας παραβρεθήκαν πολλοί συγχωριανοί μας. Μέσα σε ένα καταπράσινο  περιβάλλων, και κάτω από τον ίσκιο των πεύκων , Ο σύλλογος μας πρόσφερε μεζέ και ποτά στους  συγχωριανούς μας και διασκεδάσαμε όλοι μαζί υπό τους ήχους  παραδοσιακής μουσικής.

Ήταν μια μέρα ξεγνοιασιάς   που την έχουμε όλοι ανάγκη  στις μέρες που ζούμε.

Μάλιστα στη σκέψη μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια εκδρομή  εμείς οι βρουβιανίσιοι

b_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis__058.jpg
Περισσότερα...
 
ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΑΛΤΙΝΩΝ
Ο Συλλογός μας θα συμμετάσχη στο αντάμωμα βαλτινών την κυριακη 3 ιουνιου. Ελάτε να ξεχάσουμε για λίγο τα μνημόνια, και να απολαύσουμε παράδοση μέσα στην ομορφιά τις φύσης.
 
Το Διοικητικό συμβούλιο
Το Δ.Σ. που  προέκυψε στή γεν. συνέλευση της 15/01/2012 συγγροτήθηκε σε σώμα,με
την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος       Βίτσας Ανέστης

Αντιπρόεδρος Μουτσώκου φωτεινή

Ταμίας          Ροϊδης Θωμάς

Γραμματέας   Ζαχαρή Παναγιώτα

Μέλος           Βίτσα Σωτηρία

Εκπρόσωποι από το Δ.Σ. στην Ο.ΣΥ.ΒΑ Οριστηκαν οι :

1) Ανέστης Βίτσας 
2)Ροϊδης Θωμάς

 
Γενική συνέλευση και κοπή πίτας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΟΥΒΙΑΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15-01-2012 στα γραφεία του συλλόγου μας η ετήσια γενική συνέλευση, η κοπή πίτας, και η διενέργεια εκλογών.
b_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_012.jpg
Παρουσία αρκετών συγχωριανών μας  στα γραφεία του συλλόγου μας,(αν και θα προτιμούσαμε να είναι περισσότεροι και όχι οι ίδιοι και οι ίδιοι) διεξήχθη η ετήσια γενική συνέλευση.
Ο πρόεδρος  του συλλόγου Α.Βιτσας  έκανε τον απολογισμό τις χρονιάς και  αναφορά στη μελλοντική πορεία του συλλόγου μας. Εν συνεχεία  ο ταμίας του συλλόγου Θ.Ροιδης  παρουσίασε τον οικονομικό  απολογισμό τις χρονιάς που πέρασε. Ύστερα από προτάσεις των μελών  και δια βοής  εκλέχτηκε το Δ.Σ  και οι εκπρόσωποι  τις Ο.ΣΥ.ΒΑ. Ακλούθησε  εποικοδομητική συζήτηση  και προτάσεις για τη  δυναμική συνεχεία του συλλόγου  μας, παρά  τις δυσκολίες τις εποχής. Ακολούθως ο πρόεδρος τις επιτροπής  Θ.Κατσουλης  ανέθεσε στο  Θ ζαχαρη την κοπή τις πρωτοχρονιατικης πιτας
b_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_035.jpgb_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_031.jpg
b_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_025.jpgb_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_019.jpgb_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_026.jpgb_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_024.jpgb_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_023.jpgb_800_600_0_0___images_stories_articlesphotos_ekdhloseis_xoros_syllogoy_029.jpg

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής μέλη

1) Βίτσας Ανέστης

2)Βίτσα Σωτηρία

3)Ζαχαρή Παναγιώτα

4)Μουτσώκου φωτεινή

5)Ροϊδη Θωμά

Αναπληρωματικά μέλη

1)κατσιούλης Θωμάς

2)Ροϊδης Στέφανος

3)Καραντζούνης Βασίλειος

Ελενχτική   επιτροπή
1) Βίτσα Παρασκευή
2) Μουτσώκου Μαρία
3)Μουτσώκου Χρηστίνα

Εκπρόσωποι στην Ο.ΣΥ.ΒΑ

1) Βίτσας Ανέστης 
2) Βιτσας Γεώργιος 
3) κατσούλης Θωμάς
4) Ροίδης Θωμάς
5)Ροίδης Στέφανος

 
Οικονομικός απολογισμός του ετήσιου χορού μας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΟΥΒΙΑΝΩΝ
«Ο Άγιος Ιωάννης»
Οικονομικός απολογισμός ετήσιου χορού μας


Ο δαίμων του τυπογραφείου εκτός από το γραφτό τύπο χτύπησε και τον ηλεκτρονικό.

Αφού σας ζητήσουμε συγνώμη, σας παρουσιάζουμε  αναλυτικά τον οικονομικό απολογισμό του ετήσιου χορού μας

Περισσότερα...
 
Επιτυχής ο χορός του συλλόγου μας
203-12-201120035.jpg                             
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  ο ετήσιος χορός του
συλλόγου μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 χάρη κυρίως 
στη μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων. 
Είναι γεγονός πως διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με οικονομικά
 κυρίως προβλήματα. 
 Η συγκινητική όμως προσέλευση των συγχωριανών μας, έδειξε με τον
καλύτερο τρόπο πως εμείς οι Βρουβιανίσοι, βάζουμε την αγάπη μας για
το χωριό μας πάνω από μνημόνια και μεσοπρόθεσμα.

      
   
Περισσότερα...
 
Το αφιέρωμα στά 100 χρόνια γεφύρι τέμπλας


Τα πέτρινα γεφύρια.

στην προβιομηχανική Ελλάδα, ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που απασχολούσαν τους κατοίκους κυρίως της Ηπειρωτικής Ελλάδας, ήταν η ασφαλής διέλευση των οδοιπόρων και των μεταφορικών μέσων τους, πάνω από ποτάμια, ρέματα και χείμαρρους.

171.jpg
Περισσότερα...
 


World Time

Follow us

Facebook Twitter Youtube

Δημοσκόπηση

ποιά θέματα προτιματε
 

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2023
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930